top of page

Om Sophia

Sophia Reichardt
Erfaring
 
  • HSP - Sansestærke unge/voksne

  • HSC - Sansestærke børn 

  • Folkeskolelærer og mor til et sansestærkt barn

  • At være HSC i skolen

  • Et eller flere sansestærke familiemedlem(mer)

  • At være HSP og forælder/partner/ medarbejder

  • At komme videre i livet efter at have været i en usund relation - f.eks. med en narcissist eller psykopat

  • Når din sensitivitet tiltrækker usunde og drænende relationer

Min baggrund

Jeg er Certificeret NLP Psykoterapeut samt HSP terapeut med speciale i sansestærke børn, og har desuden stor erfaring med at arbejde med sansestærke unge og voksne.

Derudover har jeg flere års erfaring med at hjælpe mennesker videre i livet, efter at de har været i en usund relation - enten i løbet af opvæksten eller som voksen. 

Jeg er selv sansestærk og stolt mor til en 19-årig søn, som er et sansestærkt barn, samt en 24-årig datter og en 28-årig søn.

At være sansestærk beriger min verden hver dag, og efter at have lært, hvordan jeg bedst 'passer på mig selv', ser jeg det som en stor værdi i mit liv.

Det er en kæmpe glæde at have et barn, som er sansestærkt! Det åbner op for så utroligt mange dybe samtaler, og det varmer virkelig mit hjerte at se, hvor meget han tænker over andre folks velbefindende. Dog kan det til tider være rigtigt svært at hjælpe med at genfinde den så utroligt vigtige indre balance hos sit sansestærke barn, når hans/hendes nervesystem er blevet overstimuleret.

Jeg har opnået stor erfaring med HSP efter at have studeret trækket gennem mere end 15 år, ved selv at være sansestærk og ved at have et sansestærkt barn. Dette, kombineret med min NLP Psykoterapeut uddannelse, min erfaring som skolelærer samt min uddannelse som HSP-terapeut med speciale i sansestærke børn, er fundamentet for den rådgivning, jeg tilbyder mine klienter.

Udover at arbejde med sansestærke mennesker, har jeg stor erfaring med at komme godt videre i livet efter at have været i en usund relation. Det kan både være i barndommen, på jobbet eller parforholdet. Overgreb - hvad enten det er psykisk eller fysisk - er ødelæggende for dit selvværd! Ved at få hjælp til at forstå dine gamle uhensigtsmæssige mønstre og til at bryde med dem, kan du åbne op for en hel ny side af dig selv og dermed for det liv, du ønsker. Et liv fyldt af glæde og, ikke mindst, kærlige relationer.

Jeg tilbyder terapi i Aarhus, via telefon eller via ZOOM. Jeg har hos hspbalance.dk rigtig god erfaring med at arbejde med mine klienter i det virtuelle rum, da du her kan sidde i dine egne trygge omgivelser, og slippe for at skulle møde op et sted på et bestemt tidspunkt. Nogle foretrækker terapi via telefonen, og det er også en mulighed. Bemærk, at du også kan  booke tider på lørdage.

Du booker nemt her på  hjemmesiden under fanen 'Priser'. Hvis du ønsker en konsultation i Aarhus, skal den bookes via kontaktformularen her på siden eller via mail: hspbalance@outlook.com.

 

bottom of page