Om Sophia

Foto2.jpeg
Erfaring
  
  • HSP - Sansestærke unge/voksne

  • HSC - Sansestærke børn 

  • Folkeskolelærer og mor til et sansestærkt barn

  • At være HSC i skolen

  • Et eller flere sansestærke familiemedlem(mer)

  • At være HSP og forælder/partner/ medarbejder

  • At komme videre i livet efter at have været i en usund relation - f.eks. med en narcissist eller psykopat

  • Når din sensitivitet tiltrækker usunde og drænende relationer

     

Min baggrund

Jeg er certificeret HSP terapeut med speciale i sansestærke / særligt sensitive børn (HSC),

NLP Master Practitioner og igang med at færdiggøre min uddannelse som NLP psykoterapeut. Jeg er selv sansestærk og stolt mor til en 17-årig søn, som er et sansestærkt barn, samt en 22-årig datter og en 26-årig søn.

At være sansestærk / særligt sensitiv beriger min verden hver dag, og efter at have lært, hvordan jeg bedst 'passer på mig selv', ser jeg det som en stor værdi i mit liv.

Det er en kæmpe glæde at have et barn, som er sansestærkt / særligt sensitivt! Det åbner op for så utroligt mange dybe samtaler, og det varmer virkelig mit hjerte at se, hvor meget han tænker over andre folks velbefindende. Dog kan det til tider være rigtigt svært at hjælpe med at genfinde den så utroligt vigtige indre balance hos sit sansestærke barn, når hans/hendes nervesystem er blevet overstimuleret.

Jeg har opnået stor erfaring med HSP efter at have studeret trækket gennem mere end 10 år, ved selv at være sansestærk / særligt sensitiv og ved at have et sansestærkt / særligt sensitivt barn. Dette, kombineret med min erfaring som skolelærer, min uddannelse som HSP-terapeut med speciale i sansestærke / særligt sensitive børn samt min igangværende uddannelse til psykoterapeut, er fundamentet for den rådgivning, jeg tilbyder mine klienter. Rådgivning i forhold til, hvordan man som voksen HSP trives i såvel arbejdsrelaterede- som private relationer, samt i forhold til, hvordan man opnår det bedste familieliv med et eller flere sansestærke familie-medlemmer. Rådgivning til unge sansestærke / særligt sensitive, så de kan finde balancen imellem at være ung og samtidig trives med deres sensitive sind, samt rådgivning ift., hvordan man bedst guider sit skolebarn til at trives og være glad i hjemmet og i skolen.

Udover at arbejde med sansestærke / særligt sensitive mennesker, har jeg erfaring med at komme godt videre i livet efter at have været i en usund relation. Det kan både være i barndommen, på jobbet eller parforholdet. Overgreb - hvad enten det er psykisk eller fysisk - er ødelæggende for dit selvværd! Ved at få hjælp til at forstå dine gamle uhensigtsmæssige mønstre og til at bryde med dem, kan du åbne op for en hel ny side af dig selv og dermed for det liv, du ønsker.

Jeg tilbyder rådgivning/terapi i hjertet af Viborg, via ZOOM/telefon eller via e-mail - alt efter, hvad der passer dig/jer bedst. Du booker nemt en konsultation her på  hjemmesiden under fanen 'Priser'. Der er også mulighed for konsultationer i Århus - disse aftales enten via mail eller via  kontaktfunktionen her på hjemmesiden.

Du inviteres til at 'snuse lidt rundt' på min hjemmeside og blive klogere på HSP/HSC samt læse mere om, hvad jeg tilbyder.