Lidt om Sophia

Erfaring
  • HSC - Særligt Sensitive Børn - Folkeskolelærer og mor til et Særligt Sensitivt Barn

  • At være HSC i skolen

  • Et eller flere Særligt Sensitive Familiemedlem(mer)

  • At være HSP og forælder/partner/medarbejder

  • Særligt Sensitive Unge

  • At komme videre i livet efter at have været i en usund relation - f.eks. med en narcissist eller psykopat

Feedback fra klienter

"Det giver meget ro at høre dine erfaringer og gode råd og mærke, at

"vi er på vej'" (forældre til særligt sensitiv dreng)

"Dejligt at have dig ved hånden" (mor til særligt sensitiv dreng)

"Tak for en dejlig samtale" (særligt sensitiv kvinde)

"Skolen var meget lydhøre og interesseret i dine kompetencer, og vi har videregivet de redskaber, du allerede har givet os" (forældre til særligt sensitiv dreng i 0. kl.

Min baggrund

Jeg er certificeret HSP terapeut med speciale i særligt sensitive børn (HSC), NLP Master Practitioner og igang med at færdiggøre min uddannelse som NLP psykoterapeut. Jeg selv særligt sensitiv og stolt mor til en 15-årig søn, som er et særligt sensitivt barn, samt en 21-årig datter og en 25-årig søn.

At være særligt sensitiv beriger min verden hver dag, og efter at have lært, hvordan jeg bedst 'passer på mig selv', ser jeg det som en stor værdi i mit liv.

Det er en kæmpe glæde at have et barn, som er særligt sensitivt! Det åbner op for så utroligt mange dybe samtaler, og det varmer virkelig mit hjerte at se, hvor meget han tænker over andre folks velbefindende. Dog kan det til tider være rigtigt svært at hjælpe med at genfinde den så utroligt vigtige indre balance hos sit sensitive barn, når hans/hendes nervesystem er blevet overstimuleret.

Jeg har opnået stor erfaring med HSP efter at have studeret trækket gennem mere end 10 år, ved selv at være særligt sensitiv og ved at have et særligt sensitivt barn. Dette, kombineret med min erfaring som skolelærer, min uddannelse som HSP-terapeut med speciale i særligt sensitive børn samt min igangværende uddannelse til psykoterapeut, er fundamentet for den rådgivning, jeg tilbyder mine klienter. Rådgivning i forhold til, hvordan man som voksen HSP trives i såvel arbejdsrelaterede- som private relationer, samt i forhold til, hvordan man opnår det bedste familieliv med et eller flere særligt sensitive familie-medlemmer. Derudover tilbyder jeg rådgivning ift., hvordan man bedst guider sit barn til at trives og være glad i hjemmet og i skolen.

Udover at arbejde med særligt sensitive mennesker, har jeg erfaring med at komme godt videre i livet efter at have været i en usund relation. Det kan både være i barndommen, på jobbet eller parforholdet. Overgreb - hvad enten det er psykisk eller fysisk - er ødelæggende for dit selvværd! Ved at få hjælp til at forstå dine gamle uhensigtsmæssige mønstre og til at bryde med dem, kan du åbne op for en hel ny side af dig selv og dermed for det liv, du ønsker.

Jeg tilbyder rådgivning/terapi i Århus, via telefon eller via e-mail - alt efter, hvad der passer dig/jer bedst. Konsultationer aftales via mail eller kontaktfunktionen her på min hjemmeside.

I inviteres til at 'snuse lidt rundt' på min hjemmeside og blive klogere på HSP/HSC samt læse mere om, hvad jeg tilbyder. 

NYT: Grundet flytning tilbyder jeg nu terapi i Århus eller via telefon - book en tid ved at sende en mail.

10 % af mit overskud går til Børns Vilkår

www.hspbalance.com

Holstebro / Aarhus

Denmark

  • Sophia Reichardt
  • hspbalance