top of page

"Jeg kan anbefale Sophia og HSP Balance på det varmeste!! Hun er dygtig, empatisk og nærværende i sin terapi - og så er hun supersød :-) Er så glad for, at jeg/vi valgte hende til at guide/rådgive os i vores forløb - det gjorde en stor forskel! Tak Sophia!!
Susanne

"Hej Sopia. HUN GJORDE DET!!! Og brugte teknikkerne undervejs. Hun er så glad, stolt og lettet. Og det er jeg også. Den seje og modige pige! Jeg sidder og græder nu.
Hun har kæmpet i så mange år, og det er en kæmpe lettelse at se hende begynde at turde. Det er så godt for hende at gå hos dig. Vi skulle have startet noget før.

 Rigtig god weekend til dig - den bliver fantastisk her!" 
Mor til særligt sensitiv pige i 6. klasse

"Vores første samtale har allerede gjort mine dage meget bedre. TAK! 
Midaldrende Mand


"Fordi jeg hos dig blev mødt med empati og forståelse, og fik nogle værktøjer til at møde verden på en anden måde, ser tingene helt anderledes ud nu. Nu er selvværdet blevet meget bedre, depressionerne som har fulgt mig gennem mange år, er væk, og nu skinner solen hver dag, næsten uanset hvad livet bringer. En anden ting jeg aldrig vil glemme, er den positive energi jeg altid havde med hjem fra vore samtaler. Kort sagt TAK!!!"
Mand, 63 år

"Jeg kom til Sophia, da jeg havde brug for at få nogle redskaber til at klare de svære ting i hverdagen og få styr på de ting, jeg har gået med gennem hele mit liv. Hun fik givet mig indsigt i nogle ting, jeg aldrig havde opdaget selv og om, hvad det betyder at være sensitiv.

Det er nogle måneder siden, jeg endte mit forløb ved hende, og alting ser meget lysere ud. Jeg har fået ro til at kunne sove og fået de redskaber, jeg skulle bruge, for at det mørke i hovedet og livet ikke får overtaget igen. Jeg har kun godt at sige om Sophia og hendes tilgang til at gøre tingene på."

"Jeg har i mange år følt mig forkert. Følt at jeg ikke passede ind nogen steder, der var ikke nogen som mig.
Så jeg følte mig meget alene.
Jeg blev opmærksom på, at jeg er sensitiv. Jeg søgte om det på nettet og fandt HSP Balance hos Sophia.

Efter den første samtale med hende, faldt hele min verden på plads. Jeg var lettet, og havde tårer i øjnene af glæde! Jeg er ikke forkert, jeg er særligt sensitiv, og det er der mange positive ting i.

Jeg har haft flere samtaler med Sophia, hvor hun hjælper mig med at forstå og være særlig sensitiv. Hun kommer med mange gode redskaber, som gør det nemmere for mig, at se tingene mere positivt.
Jeg kan varmt anbefale HSP Balance hos Sophia. Hun er fantastisk at snakke med. Hun kan sætte sig ind hvordan man har det, og giver gode råd til at komme på rette vej igen ❤
De kærligste hilsner Camilla."

"Jeg er så glad for, at jeg fandt Sophia hos hspbalance.dk da hun har hjulpet mig til at genfinde mig selv og få styr på en masse tanker og følelser"
Kvinde, 52 år

"Vores datter føler sig for første gang forstået" 

                                 Mor til pige på 15 år                                           

"Min datter har brug for endnu en samtale hos en terapeut, og hun vil helst, at det er hos dig igen"
                                 Mor til 16-årig pige                                             

"Skolen var meget lydhøre og interesseret i dine kompetencer, og vi har videregivet de redskaber, du allerede har givet os"
                 
Mor til særligt sensitiv dreng i 0. klasse                                          

bottom of page